Varför kan det aldrig vara varmt när jag inte har skolarbete?

Nu ska jag visserligen inte klaga på det... Jag har hällt en hink vatten över huvudet för att klara av denna Afrika-värme, men det är ändå en viss ironi i att alltid ha som mest skolarbete att göra när solen böljar. Helst vill man ju springa ut spritt språngande naken och hoppa över en sprinkler (Inte för att jag ska, så ni behöver inte oroa er för att se en tjock kvinna hoppa runt med valkar studsandes.), eller bara krypa ned i ett stort karl av isbitar. Men detta går alltså inte. Livet har inte ens varit så omtänksamt mot mig så att jag kan ta med min bärbaradator ut, eftersom batteriet måste ha en strömsladd inkopplad permanent för att inte kolavippa.

Nej, jag ska alltså glatt sitta fastklistrad vid en skärm resterande tid av dagen och analysera till min uppsats. Som en självbevarelse drift tänker jag på alla de lättklädda fjortisarna som skolkar för att sola i värmen nu. Säkert med sitt överspacklade smink rinnandes ned för kinderna av all svett som bildas för att det är så varmt. De lär säkert få hudcancer av all UV-strålning. Och pedofiler som runkar till dem.
Det är ju för väl att jag inte skolkar alltså..

Pojkar och deras intressen..

Valle har fått gå på cirkus!! Där fanns;
Cirkusdjur

Lamor, och några getter.

Cirkusdjur

Kameler!

Cirkusdjur

Hästar!
(Vilket är det enda djur som Valle faktiskt kommer ihåg att han sett. När jag frågade honom om gårdagens upplevelser, så sa han "Hästen springer". Enkelt översatt så mindes han att det var 4 stycken hästar som sprang runt runt. Det var tydligen mäktigt för honom att se!)

Det fanns även hundar i olika storlekar, katter och ankor. Dessa djur var självklart ingenting i jämförelse med nästkommande bild!

Cirkusupplevelser

Vad är det med små pojkar och stora motordrivna fordon?! Jag var helt uppslukad av kamelerna, medan Valle stod och gapade över en.... sopbil?!

Väl inne i cirkustältet satt han faktiskt rätt stilla i 2 timmar (vilket är imponerande av en 3åring)! Han lärde sig också att man skulle applådera alla akrobater, clowner och djur med stora handrörelser och "Bravo!"-rop. Det obligatoriska skrattet till clownerna fanns även där, då han tjöt högt, skrattade på sitt vuxet-skratt och utbrast "TOKIGT!". Att folk vände sig om för att han var så högljutt medryckt brydde sig varken jag eller han om. De var ju bara avundsjuka för att min son var den perfekta publikmedlemen!

på Cirkus!Min son är också rena lins-lusen! Säger man "iiiiih" så ler han sådär tillgjort. Vi gör även detta när han ska borsta tänderna, vilket resulterade i tydliga pragmatiska problem. Han förstod inte skillnaden...

Valle tror han borstar tänderna?

"Inte Ihhhh, AHHHHHH!" (Som när han ska borsta kindtänderna..)

Valle MÅSTE åka bil morfar till  BEBIT!

Och åter igen så var nog höjdpunkten på dagen... Att åka bil med morfar. Så, vad är det nu med småpojkar och motordrivna fordon?!Stora pojkar..

.. tycker däremot att leka krig. Därav krigsspel, vattenpistoler, brottning, boxning och..

i sina armékläder!

... airsoft. Fast nu måste jag ju erkänna att det verkar grymt kul att skjuta små hårda plastkulor på folk. Tänk vilken ilska man kan släppa ut genom att låtsas att man skjuter ihjäl dem...

I sina armékläder

Sen så kan jag absolut inte klaga när grabbarna springer runt, ser så här lyckligt busiga ut och ändå lyckas bibehålla sin manlighet! ♥Och andra sidan så är det rätt humoristiskt att gå in på olika bloggsidor som tjejer har gjort. Det sätter ett rätt bra perspektiv på vems intresse som egentligen är det fåniga...

Med snelugg!

Fast visst är det ändå rätt roligt att lägga upp bilder på sig själv med kameran snett uppifrån?

Min förebild,

Att ha förebilder kan vara både negativt och positivt. För min del har det främst varit negativt.
Jag har hamnat i en stor torka vad gäller bloggandet, eftersom jag allt för mycket strävat efter att efterlikna min egna blogg-förebild. Det fungerar bara inte för mig att få ett ämne som "borttappade-gympashorts" intressant. Ännu mindre att kunna dra banala liknelser med USA's president, eller världens krig till dem. Jag vet inte om det krävs en enorm kreativitet, eller bara en skruv som är fel fastsatt i hjärnan, för att lyckas, men min förebild kan. Han skulle säkert kunna dra liknelser mellan Valles cykeltur med sin dagiskompis i parken idag, med världsomfattande aktioner. Att allt startade med en 3-åring som cyklade iväg med sin kompis i baksätet på trehjulingen till andra sidan huset(vilket vackert liknade en kidnappning, när mamman desperat sprang runt och letade efter sin kära son och både jag och Robin stod som levande frågetecken), och USA skulle då skicka in hela sin styrka till Sverige för att stoppa den växande ungdomskrimaliteten här.
Nej, det går bara inte för mig att ha den bizarra humorn, utan jag får vackert nöja mig med att läsa om dem i http://ecstasyofgold.blogg.se/ och drömma mig bort en Tisdags förmiddag. Hur underbart hade det inte varit att kunna göra en höna av en fjäder?

Goaste.....

Idag har Valle fått leka med både mamma, pappa och mormor!

SÅHÄR glad blir man då!

Såhär glada blir små barn av paket!

Vilken pose'r

Så glad att Valle till och med vill pose:a med sin buss på bilden!

Valle pose:ar framför fontänen!

Jag vet inte om han förstått riktigt vad "pose:a framför kameran nu" betyder egentligen. Han kanske leker ballerina? Gangster var det då inte.....

Bus på hög nivå

Sedan sprang Valle och skulle ugibugi pappa i rumpan. Vilket betyder att skaka huvudet fram och tillbaka mellan pappas skinkor medan man skriker UGIBUGI.... För er som nu ville veta det!

Pappa fintar snyggt med mobil i hand!

Pappa lyckas ändå finta undan snyggt, trots att han pratar i telefon.

Busar mera!

Eller så kanske han bara får extra studs i benen med tanke på att Valle vill köra in huvudet i hans rumpa...

Valle tar sats.

Valle tar sats...

flyr upp i ett träd för att komma undan Valle

...och pappa flyr upp i trädet för att komma undan monstret Valle.

Smidigt..

JA OSSÅ KLÄTTJA! skriker Valle.

vill osså klättra!

Han ser väl nöjd ut när han får sin vilja igenom...

klättrar precis som pappa!

Såhär gjorde pappa....

cyklar runt runt runt..

Sedan får pappa cykla runt...

Cyklar runt runt runt.

Och runt. I säkert en timme. Varför kan aldrig barn bli lika yra som oss?!

Tack för en underbar dag!

Förresten... Svara ärligt. Vad ser det här ut som?

Johans pizza.

Jag vet nog vad ni tänker! EN UBÅT!

Valle på nya äventyr!

Valle åker helikopter i coop forum!

Valle har upptäckt det roliga med att gå på coop forum! Där kan man nämligen få känna sig som en riktigt helikopter-pilot!

Valle vinkar innifrån cockpit!

Aldrig har lycka kostat så lite som 10 kronor!

Valle äter korv.

Sedan var pilot tvungen att landa och få i sig stärkande mat. Korvståndet utanför coop forum var det längsta vi kom, med ett otroligt hungrigt matvrak!

Valle har fyllt hela munnen!

Och med lite om och men lyckades han t.o.m stänga munnen med en halv korv innuti...

Leker poser

En obligatorisk ego-bild måste självklart medverka i bloggen!

Sådan mor sådan son

Och så här kul hade jag och Valle! Säg "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih" till kameran!

Det märks att vi är släkt, va...?

Skithög, skitläskig, skitkul!

Därefter gick vi till parken. Valle skulle självklart upp och klättra i den högsta spindelnäts-klätterställningen som gud skapat, och med hjärtat i halsgropen lyckades han ta sig ned för kanan.

Om man ser hur liten Johan är, så förstår man hur hög den är..

Nu är i och för sig Johan inte en av de längsta männen... Men om man jämför klätterställningen med hur lång han är, så får man ett hum om vad Valle tror sig klara av på egen hand.

Det där med överkaxigt självförtroende har han ärvt från sin far...Så i stort sett så har dagens äventyr varit helt underbara! Vi har sprungit, klättrat, hoppat, brottats, kastat, skrattat, skrikit, dansat och lekt som galningar. Vilket har resulterat i att båda mina små pojkar somnat helt slutkörda. Så vilket kön är nu det starkaste...?

Inflyttningsfest?

Var en gammal tant som frågade mig efter vägen till Ängsullsvägen idag, för att hennes kompisar precis hade flyttat dit. Inom loppet av några timmar har två snigelsnabba tanter till frågat mig efter vägen dit. Jag kommer inte bli förvånad om de har ett riktigt stort bullkalas med kaffe där inne! Om jag bara skriver ut en karta och tar reda på vart den där ängsullsvägen ligger så kan jag säkert bli medbjuden....... Lär ju finnas många singla män där inne, haha!

Svartsjuka,

Efter att ha sett Robins blogginlägg om svartsjuka, http://phuntime.blogg.se/ , så kände jag att det var många tankar som väcktes i huvudet. För er nu som vägrar läsa igenom en hel sida med Robins blattesvenska kan jag kort sammanfatta vad han ville få fram i inlägget - Nämligen att det är onödigt att skapa svartsjuka hos folk med flit!

Men varför skapar folk svartsjuka?

Enligt wikipedia, som självklart är en otroligt tillförlitlig källa, så beskrivs svartsjuka;

Svartsjuka är en känsla som innebär oro för en rival, särskilt när det gäller kärleksförhållanden. Psykologin hävdar att känslan kan komma ur gamla barndomsminnen. Som att bli helt eller delvis övergiven, till fördel för ett syskon t.ex. Dålig självkänsla spelar en stor roll i sammanhanget. Svartsjukan gör att man betraktar sig som förlorare redan innan konflikten (slaget om partnerns gunst) uppstått.

Enligt en dansk psykoterapeut härrör svartsjuka till en känsla av otillräcklighet eller att känna sig utanför. Det enda botemedlet är självaktning.

Män och kvinnor är lika ofta svartsjuka, men deras svartsjuka tar sig olika uttryck. Männens svartsjuka är starkt inriktad på det sexuella beteendet, rädslan att kvinnan har sex med en annan man. Kvinnors svartsjuka är mera inriktad på rädsla för att mannen skall känna mer för en annan kvinna, föra resurser till en annan kvinna och kanske överge sin tidigare partner


Att svartsjuka beskrivs som det en partner känner när denne är rädd för att förlora någon, kan mycket väl skapa ett behov av att framkalla svartsjuka. För vad känns som en större bekräftelse än när någon är rädd för att förlora dig?
Därmed inte sagt att den smartaste vägen för att få din partner att säga jag älskar dig är att hålla om en annan, men det kan vara en undermedveten pik till din partnern att du inte känner dig uppmärksammad nog. Se till att visa att du älskar mig, för annars så går jag till någon annan - Du ser ju, jag kan få vem annars jag vill!

Det däremot Robin tar upp, i tidigare nämnda blogg, är att detta kan slå tillbaka på dig själv. Om du pratar om hur söt någon annan är, så kan din partner mycket väl tro att du faktiskt försöker pika att du hellre vill vara med den.  För det wikipedia tar upp är just att "Svartsjukan gör att man betraktar sig som förlorare redan innan konflikten (slaget om partnerns gunst) uppstått.". Därmed så kan din partner i försvar stänga av sina känslor för att inte bli sårad. Denne har redan förberett sig för att förlora striden.

Som svar på varför folk framkallar svartsjuka, kan alltså var för att få uppmärksamhet och bekräftelse. Så om din partner tydligt försöker göra dig svartsjuk så behöver du egentligen inte känna dig förlorad i striden. Han eller hon behöver inte nödvändigtvis vara mer intresserad av någon annan, utan kanske mer vill ha absolut din uppmärksamhet!

Och om du är en sådan som försöker göra folk svartsjuka för att få uppmärksamhet - it's not the way to go. Du framkallar folks dåliga självförtroende, och skapar en negativ känsla i ert förhållande. Partner kan därmed gå för att denne känner sig mindre värd.
Olja hellre in dig i kokosolja, ta på dig tajta kläder, och åla dig fram över golvet till din partner! Om inte jäveln kläcker ur sig någon bekräftelse då..... Så försök att faktiskt prata med människan för fan.

Tack Pernilla!

Jag behöver tydligt inte sälja mig i alla fall!
Man kan referera till den nya källan genom huvudkällan! Fän vad bra!Jag saknar dig!

Kom hem från jobbet nu ♥. :(

Dup-i-Dub...


Jag har insett att jag kan se ut som ett smörknivs-skärande Emo...

Tittare varnas för osminkat emo-innehåll!

så jävla emo!

Jävla emo

Så ful man kan vara..

Borstar, flottigt hår och grym uttråkning kan verkligen orsaka sånna här bilder.Annars så sitter jag och pinar mig igenom ett antal forskningsrapporter på engelska för att kunna infoga dessa som stöd till den uppsats vi nu skriver i skolan. Själva pinan beror inte till lika stor del av att forskningsrapporterna är ointressanta eller skriven med engelska vetenskaps-termer, som att jag hittar mycket intressanta delar i rapporterna som författaren refererat från andra artiklar. När man sedan söker efter dessa rapporter, som självklart är skrivna innan år 1990, så går dessa att importeras ifrån utlandet för 200 kronor... Jag må vara sjukt lat, och därmed inte road av att söka nya artiklar, men jag är inte så desperat att jag säljer mig på gatan för att kunna importera in artiklar (Som tragiskt nog är högst relevanta för min studie...).
Sedan så lär jag återkomma om en vecka, efter att ha skannat igenom hela förortstunnelbanan efter potentiella kunder, och sälja mig för 10 kronor. Men det är först när verkligheten lyckats köra en slägga i huvudet på mig, så att jag inser att jag faktiskt ligger 2 veckor efter med uppsatsen...http://www.youtube.com/watch?v=KH2UE6ufER8

Om man lyssnar tillräckligt länge så kanske...


En dag i parken,

Gungan går runt runt runt runt...

Idag har Valle snurrat på sin gunga runt runt runt...

Uppe på kullen!

Lekt med sin bästa kompis Thomas, och hans vän.

Valle på jättesprång!

Flygit ned för en brant kulle.
Som slutade i ett stort pang på marken strax efter bilden togs, men fram tills dess var han rena stålmannen!

Valle visar sina starka muskler och drar upp en pinne!

Dragit upp en rot åt en kompis!
Som han sedan vägrade att ge till pojken... Ödmjukhet i all ära, men en pinne överger man inte lätt!Efter en sådan storartad dag somnade han som en liten stock!

i mammas knä!

Det blev mys på hög nivå! ♥Är det konstigt att man hellre väljer att vara i parken än att plugga då? ;)

Världens underbaraste pojkar!

Valle spänner sina muskler!

Valle visar sina stora starka muskler med fina plåstertatueringar! Han är det mest bedårande i världen!


För att Johan är bästast i världen. ;)

Du får mitt hjärta att brinna! ♥

SL,

förtjänar en stor spark i röven.
Först var bussen försenad, så Johan tvingade mig att springa upp- och nedför trapporna. Tjocka kvinnor ska inte behöva springa! Sedan så var det elfel i Älvsjö, så tåget blev stående i Sundbyberg. När vi sedan väl kommer på Skarpnäcktunnelbanan tas denna ur trafik, pga av klotter. Allvarligt talat? Tror de på riktigt att jag kommer kräva pengarna tillbaka för att det är klottrat på tunnelbanan?

Det är i alla fall underbart att leka i parken! Så synd att alla fina pappor är upptagna där dock!

Förresten,

Ni gör det inte lättare för mig att lita på folk.

Bara så ni vet det.

Valborg att dömma..Så här såg man ut i mörkt hår då!

...är ingenting för min son, Valle. Efter 5 minuters skrikande över korv och att Valle ta på fackla! sprang han hela vägen hem. Det slutade med en tänd marshall på balkongen, skrik och gråt över att Valle sova vagnen och att mamma blev en korv tjockare.

Att sedan hemresan bestod av SL's tomma löften, då vår tunnelbana blev inställd pga personalbrist (?!), och fulla högljudda brudar, som man satt och hoppades på skulle ramla baklänges och spräcka skallen, gjorde inte att Valborg var något för mig heller. Det är ärligt oattraktivt med brudar som gräver med hela handen igenom bh:n efter borttappade saker, medan de stapplar fram och tillbaka i bussgången i minikorta kjolar och högklackat och sedan svär över att busschauffören inte tar hänsyn(?!).  Det sistnämnda gjorde jag visserligen med. Jag svor över att busschauffören inte kunde gasa lite extra i svängarna och ta hänsyn till resten av oss som fick utstå falsettskratt och så prinsessliknande kommentarer som; Alltså, ja svääääär. Ja ska döda honom om han svänger till sådär igen. Asså, ja kommer ramlaaaaaaaa. Vad faaaaan. Här e mina skooor, här e min tröjaaaa, här e min mobiiiil. Vadfan, ja svär asså.

Jag hoppas bara att jag inte låter likadan....
Men jag var ändå glad över att vara med två av de bästa flickorna på jorden! ♥
RSS 2.0